Biluks Tours

Biluks Tours

Mi smo mlada turistična agencija, ki je ustanovljena leta 2014. Naša želja je, da zagotovimo najboljši možni dopust v Malinski, mirnem in družinskem kraju na otoku Krku. Potrudili se bomo, da imate ugodne počitnice v Malinski z lepimi spomini, nekaj, zaradi česar si boste zaželeli vrnitve k nam tudi naslednje leto.

V ponudbi imamo apartmaje na dveh lokacijah v Malinski: ulica Rova in ulica Murvice. Gre za novozgrajene objekte modernega in elegantnega dizajna. Vsak kos interjerja je pazljivo izbran z namenom ureditve namestitve, kjer se bodo gostje počutili, kot da bi bili doma.

MALINSKA

Uživajte v „biseru Kvarnerskih otokov“

MALINSKA

Malinska se nahaja v gozdnatem zalivu na zahodni strani otoka Krka. Zaradi svoje lepote jo pogosto imenujejo »biser Kvarnerskih otokov«. Ime je dobila že v 15. stoletju po mlinu (malin), ki je zgrajen v tistem obdobju.

Malinska je znana po svojih plažah in čistem morju. Plaža Rupa, kot priznanje za kakovost in opremljenost plaže, že vrsto let prejema mednarodno nagrado Modra zastava. Zaradi mikroklime in bohotne vegetacije Malinska ni le letovišče, temveč je tudi zdravilišče.

Na področju Malinske obstaja več kot 50 kilometrov pešpoti, ki ob odkrivanju njenih znamenitosti istočasno tudi povezujejo Malinsko z drugimi kraji na otoku Krku. Večina takšnih poti je ustrezna tudi za kolesarjenje. Če si želite sprehoda ob obali, lahko pridete do kraja Njivice, ki so 5 kilometrov oddaljene od Malinske.

Malinska nudi številne aktivnosti v zvezi z morjem, kot so vožnja s padalom, jet-ski, raziskovanje morskega dna. Obstaja tudi možnost obiskovanja šole potapljanja. Še posebej je zanimiva vožnja v katamaranih, ker skozi njihovo prozorno dno lahko vidite bogato morsko floro in favno.